Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th June 2006, 12:22
Ally Ally is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Red face Problem with Apache 2 + ISP Config

I was using Apache 2 as my web server, but now I installed ISP Config.
I tried to start apache by command "apachectl start" but I says nothing and nothing loged ! httpd isn't exists in processes list.
Were is the mistake?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48
Apache and Tomcat problem! Urgent maroonworks Server Operation 3 24th February 2006 15:14
Please help - Apache problem atrik_Pr Installation/Configuration 5 9th November 2005 14:06


All times are GMT +2. The time now is 00:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.