Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th February 2013, 10:48
baskin baskin is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Syros, Greece
Posts: 118
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default Error 500 Premature end of script headers: index.php after upgrade to 3.0.5

I'm getting this error on the ispconfig panel.

Quote:
Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request.

Error message:
Premature end of script headers: index.php

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
All other vhosts are working.

Also on apache error log, i have these:

Code:
/srv/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter: line 6: /usr/lib/cgi-bin/php: No such file or directory
/srv/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter: line 6: exec: /usr/lib/cgi-bin/php: cannot execute: No such file or directory
[Tue Feb 26 10:46:23 2013] [warn] [client 10.214.0.98] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: error reading data from FastCGI server
[Tue Feb 26 10:46:23 2013] [error] [client 10.214.0.98] Premature end of script headers: index.php
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem in using : perfect-server-ubuntu-12.10-apache2-bind-dovecot-ispconfig-3, rezabagheri Installation/Configuration 7 30th October 2012 23:55
Sql ledger using forum.. yurtboy1 General 19 25th December 2010 22:08
Forbidden 403; Samba access; config of maildeamon fawkes Installation/Configuration 4 14th January 2010 19:16
MyDNS problem and Iptables problem Gimly General 4 13th August 2009 16:59
Internet Explorer won't connect to my server wctaelectronics Server Operation 10 27th October 2008 22:14


All times are GMT +2. The time now is 21:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.