Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th February 2013, 00:06
cybernet2u cybernet2u is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy problem after upgradin to 3.0.5

after using ispconfig_update.sh

and leave all the options by default and after all the services restarted i've noticed that whatever vhost i'm trying to access it only display the default welcome page on each one ...

how can i fix this, and ( or ) debug it

the only accessible things are the ISPconfig panel and */phpmyadmin
....

Last edited by cybernet2u; 26th February 2013 at 00:08. Reason: the only accessible things are
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails: fine > recive: bad Moundy General 1 20th June 2012 00:40
Courier Imap is not working HellMind General 5 12th April 2012 02:04
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 14:58
BIG Problem Postfix issue admins Installation/Configuration 11 13th November 2009 11:05


All times are GMT +2. The time now is 10:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.