Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th February 2013, 10:58
DiMoNd DiMoNd is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default PHP not running, only downloading php file

Hi guys!


I have recently installed ubuntu server 12.10 following the HowtoForge guide with ispconfig 3. everything seems to be ok except the php..

Apache2 is running ok and html fine. But when I try to visit a *.php page it does not show the pages but downloads the files instead.

I have been trying to fix this issue by following some solutions here and on other sites but nothing happens..

Any help appreciated!


Thanks in advance!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th February 2013, 13:36
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DiMoNd View Post
Hi guys!


I have recently installed ubuntu server 12.10 following the HowtoForge guide with ispconfig 3. everything seems to be ok except the php..

Apache2 is running ok and html fine. But when I try to visit a *.php page it does not show the pages but downloads the files instead.

I have been trying to fix this issue by following some solutions here and on other sites but nothing happens..

Any help appreciated!


Thanks in advance!
Try to run following command:
Code:
apt-get install libapache2-mod-php5
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ressel For This Useful Post:
DiMoNd (26th February 2013)
  #3  
Old 25th February 2013, 11:49
Stubbsy92 Stubbsy92 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Perhaps try "a2enmod php5"
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Stubbsy92 For This Useful Post:
DiMoNd (26th February 2013)
  #4  
Old 26th February 2013, 08:22
DiMoNd DiMoNd is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hey guys!

Thanks for replying..

ressel, I tried the command you wrote but it didn't fix the problem, so I followed the guide to install Debian Sqeeze with ispconfig 3 and everything seems to work fine.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
scriptdir and bindir in RKHUNTER stigge2000 Server Operation 6 21st December 2012 13:57
Can't receive mails baicunko Server Operation 12 3rd August 2011 22:02
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 16:36
Cron errors guimnk General 1 5th April 2011 09:20
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20


All times are GMT +2. The time now is 00:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.