Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th February 2013, 08:49
hias hias is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default [Postfix/Dovecot] Log Problem

Hello,

I'm pretty new to linux server administration, but somehow I managed to run a mailserver on it with postfix, dovecot, hordemail und some other programs that should stop the spam, check for viruses and so on..

I'm waiting for an E-Mail and I wanted to check the log if it was rejected. In the log I've found this:
Quote:
Feb 22 00:15:48 mydomain postfix/smtpd[5101]: connect from mydomain.de[127.0.0.1]
Feb 22 00:15:48 mydomain postfix/smtpd[5101]: disconnect from mydomain.de[127.0.0.1]
Feb 22 00:15:48 mydomain dovecot: imap-login: Aborted login (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, TLS
Feb 22 00:17:48 mydomain postfix/smtpd[5109]: connect from mydomain.de[127.0.0.1]
Feb 22 00:17:48 mydomain postfix/smtpd[5109]: disconnect from mydomain.de[127.0.0.1]
Feb 22 00:17:48 mydomain dovecot: imap-login: Aborted login (no auth attempts): rip=127.0.0.1, lip=127.0.0.1, TLS
This repeats over and over again. Do you have a clue what might go on?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th February 2013, 18:55
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

Do you use ISPConfig?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
MyDNS Segfaults crypted General 19 22nd July 2010 22:49
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 05:25


All times are GMT +2. The time now is 15:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.