Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 10th February 2013, 04:01
Patryk38 Patryk38 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: London, UK
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 won't start?

Hello,

I will try say what I need to as fastly and easly as its possible, to save my and yours time.

So, I was doing my staff on ISPConfig 3. Same thing like normally. Adding new domain etc. I wanted to use subdomain, but i did try do it in new way. I always was adding new site, but instead giving the domain adress, i giving the script the subdomain adress. (For example instead of example.co.uk I was giving test.example.co.uk). And it worked well. Always.

This time, I addes subdomain. After that, the every site on the server stopped work, and instead showing me my sctipt, it was saing "Welcome, this your example page, you can change it in blablabla". Same like you was creating new website.

But I knew that I had same problem when it was problem with subdomains, because I didn't do the DNS for it or something. So I just deleted this subdomain, because I didn't need it that really and that was only for test.

After that, after waiting some time, about 20mins to the DNS load again i refreshed the sit. Everything was working now... I mean, it was trying to load the page it had to, but it was showing me the error of port 80. Something like that.

I did reboot the server by ssh, because I needed fastly to "fix it", and always when I had this error I just needed reboot apache2 or whole server. So... i did it, wait the time i had to and... what I see? nothing. ISPConfig 3 didn't load. The other startup scripts did run. Such as autostart for Team Speak 3, and server is running well. But the ISPConfig doesn't. I did try to run apache2 manually, but it sais
"Restarting web server: apache2MySQL Connection problem"

I've disabled server.sh cronjob for a while, started the ISPConfig manually, and that's what is said to me

root@ks3268611:/etc/init.d# /usr/local/ispconfig/server/server.sh
postqueue: warning: Mail system is down -- accessing queue directly
/sbin/mpt-status
FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
Failed to load mptctl
PHP Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /usr/local/ispconfig/server/mods-available/monitor_core_module.inc.php on line 1118
/usr/bin/fail2ban-client
finished.
root@ks3268611:/etc/init.d# FATAL: Could not load /lib/modules/3.2.13-grsec-xxxx-grs-ipv6-64/modules.dep: No such file or directory
-bash: FATAL:: command not found

Any ideas?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HowTo start developing ISPConfig till Developers' Forum 18 25th April 2014 20:43
Domain creation problem - OpenVZ DKLeader Installation/Configuration 11 26th October 2012 23:04
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
Ispconfig will not start, can't find libmysqlclient.so.14 cephlon Installation/Configuration 4 25th October 2008 01:36


All times are GMT +2. The time now is 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.