Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th February 2013, 12:43
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Subdomain creation problem / DNS problem

Hi,

After nearly two days of research, I decided to explain my problem here...

I have a website (eve-admin.com) defined in a ISPConfig3 server. It works very well.

A want to create a subdomain (dev.eve-admin.com), but not in a directory of eve-admin.com (for a development environment)
For that, I created a new domain in the same serveur : dev.eve-admin.com
According to your documentation, this is supposed to work. The website tree is created correctly.

Problem :
Connection in dev.eve-admin.com arrives on the main site www.eve-admin.com ...
I fear I have missed a step


ISPConfig Configuration:

Main domain :
Domain : eve-admin.com
Auto subdomain : www.
redirect type : no redirection
SEO Redirect : no redirection
Active : yes

"dev." domain:
Domain : dev.eve-admin.com
Auto subdomain : no
redirect type : no redirection
SEO Redirect : no redirection
Active : yes

DNS Configuration (managed in OVH):
Code:
$TTL 86400
@	IN SOA dnsxx.ovh.net. tech.ovh.net. (2013020612 86400 3600 3600000 86400)
                         IN NS     dnsxx.ovh.net.
                         IN NS     nsxx.ovh.net.
                         IN A      xx.xx.xx.xx
dev                      IN CNAME  eve-admin.com.
ftp                      IN CNAME  eve-admin.com.
www                      IN CNAME  eve-admin.com.
(I removed all unnecessary lines)

That's all. I hope you find a solution to my problem...

Thank you in advance for your help

Quote:
CONFIG :
Ispconfig 3.0.4 (Debian 6.0 Squeeze) - 64 bits (French)
Apache 2.2.16

Last edited by Zebulon90; 7th February 2013 at 12:52.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th February 2013, 13:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Please check that you select the same IP or * in the dev subdomain that you use for the other site. The most common reason when a request shws the wrong site is that IP addresses and * are mixed in site settings, a IP address has precedence in this case so all requests to a site that uses * will be redirectd to the site that uses the IP.

The other site settings and dns record you posted is ok.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
Zebulon90 (7th February 2013)
  #3  
Old 7th February 2013, 13:17
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've only one IP address set in the server.
But it's right : the dev's domain "IP Address" field was configured with "*" while for main's domain it's "46.xx.xx.xx"

I corrected (both with IP address).

Result : both website (dev.eve-admin.com and www.eve-admin.com) are redirected to dev's domain...
I'll try to set "IP Address" to "*" for both, but it's the same : both are redirected to dev's domain...

It's a first step, but not the end of the road
Reply With Quote
  #4  
Old 7th February 2013, 14:19
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Please post or attach the vhost files (they are in /etc/apache2/sites-available/) of both sites and post the ouput of:

ls -la /etc/apache2/sites-available/
ls -la /etc/apache2/sites-enabled/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 7th February 2013, 17:21
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

eve-admin.com.vhost :
Code:
<Directory /var/www/eve-admin.com>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>

<VirtualHost 46.105.12.37:80>
      DocumentRoot /var/www/eve-admin.com/web

    ServerName eve-admin.com
    ServerAlias www.eve-admin.com
    ServerAdmin webmaster@eve-admin.com

    ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/eve-admin.com/error.log

    Alias /error/ "/var/www/eve-admin.com/web/error/"
    ErrorDocument 400 /error/400.html
    ErrorDocument 401 /error/401.html
    ErrorDocument 403 /error/403.html
    ErrorDocument 404 /error/404.html
    ErrorDocument 405 /error/405.html
    ErrorDocument 500 /error/500.html
    ErrorDocument 502 /error/502.html
    ErrorDocument 503 /error/503.html

    <IfModule mod_ssl.c>
    </IfModule>

    <Directory /var/www/eve-admin.com/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all

        # ssi enabled
        AddType text/html .shtml
        AddOutputFilter INCLUDES .shtml
        Options +Includes
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client0/web1/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all

        # ssi enabled
        AddType text/html .shtml
        AddOutputFilter INCLUDES .shtml
        Options +Includes
    </Directory>



    # cgi enabled
        <Directory /var/www/clients/client0/web1/cgi-bin>
      Order allow,deny
      Allow from all
    </Directory>
    ScriptAlias  /cgi-bin/ /var/www/clients/client0/web1/cgi-bin/
    AddHandler cgi-script .cgi
    AddHandler cgi-script .pl
    # Clear PHP settings of this website
    <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
        SetHandler None
    </FilesMatch>
    # php as fast-cgi enabled
        # For config options see: http://httpd.apache.org/mod_fcgid/mod/mod_fcgid.html
    <IfModule mod_fcgid.c>
        IdleTimeout 300
        ProcessLifeTime 3600
        # MaxProcessCount 1000
        DefaultMinClassProcessCount 0
        DefaultMaxClassProcessCount 100
        IPCConnectTimeout 3
        IPCCommTimeout 360
        BusyTimeout 300
    </IfModule>
    <Directory /var/www/eve-admin.com/web>
        AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
        FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web1/.php-fcgi-starter .php
        Options +ExecCGI
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client0/web1/web>
        AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
        FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web1/.php-fcgi-starter .php
        Options +ExecCGI
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>


    # add support for apache mpm_itk
    <IfModule mpm_itk_module>
      AssignUserId web1 client0
    </IfModule>

    <IfModule mod_dav_fs.c>
          # Do not execute PHP files in webdav directory
      <Directory /var/www/clients/client0/web1/webdav>
            <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
          SetHandler None
        </FilesMatch>
      </Directory>
      DavLockDB /var/www/clients/client0/web1/tmp/DavLock
      # DO NOT REMOVE THE COMMENTS!
      # IF YOU REMOVE THEM, WEBDAV WILL NOT WORK ANYMORE!
      # WEBDAV BEGIN
      # WEBDAV END
    </IfModule>


</VirtualHost>
dev.eve-admin.com.vhost :
Code:
<Directory /var/www/dev.eve-admin.com>
    AllowOverride None
    Order Deny,Allow
    Deny from all
</Directory>

<VirtualHost 46.105.12.37:80>
      DocumentRoot /var/www/dev.eve-admin.com/web

    ServerName dev.eve-admin.com
    ServerAdmin webmaster@dev.eve-admin.com

    ErrorLog /var/log/ispconfig/httpd/dev.eve-admin.com/error.log

    Alias /error/ "/var/www/dev.eve-admin.com/web/error/"
    ErrorDocument 400 /error/400.html
    ErrorDocument 401 /error/401.html
    ErrorDocument 403 /error/403.html
    ErrorDocument 404 /error/404.html
    ErrorDocument 405 /error/405.html
    ErrorDocument 500 /error/500.html
    ErrorDocument 502 /error/502.html
    ErrorDocument 503 /error/503.html

    <IfModule mod_ssl.c>
    </IfModule>

    <Directory /var/www/dev.eve-admin.com/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all

        # ssi enabled
        AddType text/html .shtml
        AddOutputFilter INCLUDES .shtml
        Options +Includes
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client0/web14/web>
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all

        # ssi enabled
        AddType text/html .shtml
        AddOutputFilter INCLUDES .shtml
        Options +Includes
    </Directory>



    # cgi enabled
        <Directory /var/www/clients/client0/web14/cgi-bin>
      Order allow,deny
      Allow from all
    </Directory>
    ScriptAlias  /cgi-bin/ /var/www/clients/client0/web14/cgi-bin/
    AddHandler cgi-script .cgi
    AddHandler cgi-script .pl
    # suexec enabled
    <IfModule mod_suexec.c>
      SuexecUserGroup web14 client0
    </IfModule>
    # Clear PHP settings of this website
    <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
        SetHandler None
    </FilesMatch>
    # php as fast-cgi enabled
        # For config options see: http://httpd.apache.org/mod_fcgid/mod/mod_fcgid.html
    <IfModule mod_fcgid.c>
        IdleTimeout 300
        ProcessLifeTime 3600
        # MaxProcessCount 1000
        DefaultMinClassProcessCount 0
        DefaultMaxClassProcessCount 100
        IPCConnectTimeout 3
        IPCCommTimeout 360
        BusyTimeout 300
    </IfModule>
    <Directory /var/www/dev.eve-admin.com/web>
        AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
        FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web14/.php-fcgi-starter .php
        Options +ExecCGI
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>
    <Directory /var/www/clients/client0/web14/web>
        AddHandler fcgid-script .php .php3 .php4 .php5
        FCGIWrapper /var/www/php-fcgi-scripts/web14/.php-fcgi-starter .php
        Options +ExecCGI
        AllowOverride All
        Order allow,deny
        Allow from all
    </Directory>


    # add support for apache mpm_itk
    <IfModule mpm_itk_module>
      AssignUserId web14 client0
    </IfModule>

    <IfModule mod_dav_fs.c>
          # Do not execute PHP files in webdav directory
      <Directory /var/www/clients/client0/web14/webdav>
            <FilesMatch "\.ph(p3?|tml)$">
          SetHandler None
        </FilesMatch>
      </Directory>
      DavLockDB /var/www/clients/client0/web14/tmp/DavLock
      # DO NOT REMOVE THE COMMENTS!
      # IF YOU REMOVE THEM, WEBDAV WILL NOT WORK ANYMORE!
      # WEBDAV BEGIN
      # WEBDAV END
    </IfModule>


</VirtualHost>
ls -al /etc/apache2/sites-available/
Code:
root@vps14505:/etc/apache2/sites-available# ls -al /etc/apache2/sites-available/
total 60
drwxr-xr-x 2 root root 4096  7 févr. 13:13 .
drwxr-xr-x 7 root root 4096  6 févr. 19:04 ..
-rw-r--r-- 1 root root 1022 29 nov.  17:54 apps.vhost
-rw-r--r-- 1 root root  692 13 sept. 04:53 default
-rw-r--r-- 1 root root 7590 29 nov.  17:32 default-ssl
-rw-r--r-- 1 root root 7251 13 sept. 04:53 default-ssl.dpkg-dist
-rw-r--r-- 1 root root 3395  7 févr. 13:13 dev.eve-admin.com.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 3287  7 févr. 13:13 eve-admin.com.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 1248  7 sept.  2011 ispconfig.conf
-rw-r--r-- 1 root root 1774  6 févr. 16:59 ispconfig.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 4017 30 nov.  08:38 margelin.fr.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 4033 30 nov.  08:38 pulsar-inc.eu.vhost
-rw-r--r-- 1 root root 4017 30 nov.  08:38 zebullon.fr.vhost
ls -la /etc/apache2/sites-enabled/
Code:
root@vps14505:/etc/apache2/sites-available# ls -la /etc/apache2/sites-enabled/
total 8
drwxr-xr-x 2 root root 4096  7 févr. 08:29 .
drwxr-xr-x 7 root root 4096  6 févr. 19:04 ..
lrwxrwxrwx 1 root root   39 29 nov.  17:27 000-apps.vhost -> /etc/apache2/sites-available/apps.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   26 29 nov.  17:27 000-default -> ../sites-available/default
lrwxrwxrwx 1 root root   43 29 nov.  17:27 000-ispconfig.conf -> /etc/apache2/sites-available/ispconfig.conf
lrwxrwxrwx 1 root root   44 29 nov.  17:27 000-ispconfig.vhost -> /etc/apache2/sites-available/ispconfig.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   52  7 févr. 08:12 100-dev.eve-admin.com.vhost -> /etc/apache2/sites-available/dev.eve-admin.com.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   48  7 févr. 08:29 100-eve-admin.com.vhost -> /etc/apache2/sites-available/eve-admin.com.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   30 29 nov.  17:27 default-ssl -> ../sites-available/default-ssl
lrwxrwxrwx 1 root root   46 30 nov.  08:38 margelin.fr.vhost -> /etc/apache2/sites-available/margelin.fr.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   48 30 nov.  08:37 pulsar-inc.eu.vhost -> /etc/apache2/sites-available/pulsar-inc.eu.vhost
lrwxrwxrwx 1 root root   46 30 nov.  08:38 zebullon.fr.vhost -> /etc/apache2/sites-available/zebullon.fr.vhost
Reply With Quote
  #6  
Old 12th February 2013, 09:46
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

up !
The problem still exists...
All subdomains are redirected to dev.eve-admin.com

Any idea ?
Reply With Quote
  #7  
Old 12th February 2013, 09:50
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

The vhost files are ok. Do you get any errors when you restart apache?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 12th February 2013, 11:38
Zebulon90 Zebulon90 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A restart server to see if any errors occur :

- No error in /var/log/apache2/error.log :
Code:
[Sun Feb 10 06:25:09 2013] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Sun Feb 10 06:25:09 2013] [notice] Digest: done
[Sun Feb 10 06:25:10 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Sun Feb 10 06:25:10 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Sun Feb 10 06:25:10 2013] [notice] Apache/2.2.16 (Debian) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.3-7+squeeze14 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2010-08-16) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8o configured -- resuming normal operations
[Sun Feb 10 06:25:10 2013] [warn] long lost child came home! (pid 26878)
[Mon Feb 11 13:47:37 2013] [error] [client 178.33.44.159] client sent HTTP/1.1 request without hostname (see RFC2616 section 14.23): /w00tw00t.at.ISC.SANS.DFind:)
[Tue Feb 12 10:42:41 2013] [notice] caught SIGTERM, shutting down
[Tue Feb 12 10:44:17 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Tue Feb 12 10:44:17 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Tue Feb 12 10:44:17 2013] [notice] suEXEC mechanism enabled (wrapper: /usr/lib/apache2/suexec)
[Tue Feb 12 10:44:17 2013] [notice] Digest: generating secret for digest authentication ...
[Tue Feb 12 10:44:17 2013] [notice] Digest: done
[Tue Feb 12 10:44:21 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Tue Feb 12 10:44:21 2013] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Tue Feb 12 10:44:21 2013] [notice] Apache/2.2.16 (Debian) DAV/2 mod_fcgid/2.3.6 PHP/5.3.3-7+squeeze14 with Suhosin-Patch mod_ruby/1.2.6 Ruby/1.8.7(2010-08-16) mod_ssl/2.2.16 OpenSSL/0.9.8o configured -- resuming normal operations
- No error in /var/log/apache2/access.log :

- No log in /var/log/ispconfig/httpd/eve-admin.com in the last 5 days

- in /var/log/ispconfig/httpd/dev.eve-admin.com/access.log :
Code:
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /index.html HTTP/1.1" 200 5883 "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /css/bootstrap.css HTTP/1.1" 200 17910 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /css/bootstrap-responsive.css HTTP/1.1" 200 4201 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /css/style.css HTTP/1.1" 200 10437 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /css/style-responsive.css HTTP/1.1" 200 1224 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery-1.7.2.min.js HTTP/1.1" 200 33622 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/bootstrap.js HTTP/1.1" 200 10610 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.cookie.js HTTP/1.1" 200 837 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/fullcalendar.min.js HTTP/1.1" 200 18472 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.dataTables.min.js HTTP/1.1" 200 21072 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery-ui-1.8.21.custom.min.js HTTP/1.1" 200 51809 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/excanvas.js HTTP/1.1" 200 12470 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.flot.min.js HTTP/1.1" 200 12844 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.flot.pie.min.js HTTP/1.1" 200 3260 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.flot.stack.js HTTP/1.1" 200 1928 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.flot.resize.min.js HTTP/1.1" 200 625 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.chosen.min.js HTTP/1.1" 200 5872 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.uniform.min.js HTTP/1.1" 200 2106 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.cleditor.min.js HTTP/1.1" 200 5359 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.noty.js HTTP/1.1" 200 2488 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.raty.min.js HTTP/1.1" 200 2591 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.elfinder.min.js HTTP/1.1" 200 40999 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
78.125.13.147 - - [12/Feb/2013:11:18:02 +0100] "GET /js/jquery.iphone.toggle.js HTTP/1.1" 200 2304 "http://www.eve-admin.com/index.html" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0"
We see the www.eve-admin.com call...

- in /var/log/ispconfig/httpd/dev.eve-admin.com/error.log :
Code:
[Tue Feb 12 10:22:07 2013] [error] [client 37.59.88.213] client denied by server configuration: /usr/share/phpmyadmin/libraries/select_lang.lib.php
[Tue Feb 12 10:22:07 2013] [error] [client 37.59.88.213] client denied by server configuration: /var/www/dev.eve-admin.com/web/error/403.html
[Tue Feb 12 11:17:44 2013] [error] [client 78.125.13.147] Directory index forbidden by Options directive: /var/www/dev.eve-admin.com/web/
[Tue Feb 12 11:17:44 2013] [error] [client 78.125.13.147] client denied by server configuration: /var/www/dev.eve-admin.com/web/error/403.html
[Tue Feb 12 11:17:45 2013] [error] [client 78.125.13.147] Directory index forbidden by Options directive: /var/www/dev.eve-admin.com/web/
[Tue Feb 12 11:17:45 2013] [error] [client 78.125.13.147] client denied by server configuration: /var/www/dev.eve-admin.com/web/error/403.html
[Tue Feb 12 11:17:49 2013] [error] [client 78.125.13.147] Directory index forbidden by Options directive: /var/www/dev.eve-admin.com/web/
[Tue Feb 12 11:17:49 2013] [error] [client 78.125.13.147] client denied by server configuration: /var/www/dev.eve-admin.com/web/error/403.html
[Tue Feb 12 11:17:50 2013] [error] [client 78.125.13.147] Directory index forbidden by Options directive: /var/www/dev.eve-admin.com/web/
[Tue Feb 12 11:17:50 2013] [error] [client 78.125.13.147] client denied by server configuration: /var/www/dev.eve-admin.com/web/error/403.html
Reply With Quote
  #9  
Old 12th February 2013, 14:10
nicky1320 nicky1320 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I have the same problem

I have the same problem!
If I add by hand any record in /etc/bind/pri.any_domain.com, then I have problem with all domains,which I create after manual edit of /etc/bind/pri.any_domain.com. But all domains before the edit steel is worked fine.
for example by hand I write in /etc/bind/pri.any_domain.com:
ns1 3600 A 123.456.789.999
ns2 3600 A 123.456.789.999

* after edit by hand -> /etc/init.d/bind9 restart

Last edited by nicky1320; 12th February 2013 at 14:23.
Reply With Quote
  #10  
Old 14th February 2013, 09:39
nicky1320 nicky1320 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default My problem is SOLVED

my problem is SOLVED

I use ISPConfig to add ns and ns1 after that restarted bind9 and I'm HAPPY whit my new perfect installed server! :-)
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need some Hints to "The Perfect Server - Debian Lenny (Debian 5.0) [ISPConfig 3]" wahid HOWTO-Related Questions 10 25th August 2010 15:18
DNS Zone Transfer Problem centosarus Installation/Configuration 2 14th July 2009 18:24
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52
DNS problem wrender Server Operation 2 25th November 2006 16:57
DNS issue and user's alias problem rosa hsiao General 3 2nd November 2005 10:03


All times are GMT +2. The time now is 00:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.