Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 5th February 2013, 14:05
iandoug iandoug is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default libcrytpo error

hi

Followed the howto to set up the server with ISPConfig on Centos, but still have numerous issues, will put one per thread. First up is this, from System log:

Feb 5 14:17:37 centos kernel: smtpd[19281] general protection ip:7fa56fd99978 sp:7ffff9ffed78 error:0 in libcrypto.so.1.0.0[7fa56fcb0000+174000]

repeated multiple times. Could not find any solutions via search.

Anyone got any ideas on how to fix?

thanks, Ian
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xen for Centos 6.3 HowTo needs updating. Peter Williams HOWTO-Related Questions 24 28th January 2013 03:31
Ubuntu 10.04 VS ISPConfig 2.2.37 Bicet Installation/Configuration 7 9th March 2011 15:58
Failed during pvmove, howto: set up software raid 1 on running LVM system sbh77 HOWTO-Related Questions 2 8th October 2010 00:11
Problem installing ISPConfig on Suse10.1 nliebherr Installation/Configuration 18 14th September 2007 00:30
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 16:14


All times are GMT +2. The time now is 12:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.