Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th February 2013, 15:34
vmos2 vmos2 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 57
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default df -h shows 100% disk usage after reboot

Good afternoon, got a bit of a puzzle here. Got a debian squueze server with an external storage array mounted via escsi. Df -h shows 100% disk usage on one partition.

This partition did have the mysql directory, which I've moved to another partition along with at least 200Gb of other data. it still shows 100% usage, even after a number of reboots. Oddly nagios shows some free space now, but nagios still says full.

Df -i shows 1% inode usage, I umounted the drive and verified that the directory it was mounted in was empty.

I've seen oddness like this before with mysql, but never after a reboot. Any ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
full, mysql

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mailbox disk usage in ISPConfig3 Captain Installation/Configuration 2 13th July 2012 11:47
Total disk usage of mailboxes Deses Feature Requests 0 24th March 2011 17:02
Adding non-RAID backup disk to system with RAID 1... BorderAmigos Installation/Configuration 1 20th February 2010 20:50
Accessing Devices from Inside VPS i need help! swap-as Installation/Configuration 2 8th May 2009 14:45
chgrp error new user DKA General 15 28th July 2008 17:45


All times are GMT +2. The time now is 08:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.