Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 3rd February 2013, 15:44
EckyBrazz EckyBrazz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Goiânia, Brazil
Posts: 37
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 1 Post
Default IMAP not accepting passwords

Hi.

After a server reboot IMAP has stoped working; It does not accept passwords. This is for Thunderburd, Evolution and Roundcube.

Code:
root@serv14:~# telnet XXXXX.com.br 143
Trying 66.7.2XX7.XX4...
Connected to XXXXs.com.br.
Escape character is '^]'.
* OK [CAPABILITY IMAP4rev1 LITERAL+ SASL-IR LOGIN-REFERRALS ID ENABLE IDLE STARTTLS AUTH=PLAIN AUTH=LOGIN] Dovecot ready.
I use Ubunutu 12.04.2LTS and the latest ISPCONFIG 3,05RC1
__________________
Michael Burgos
www.vecks.com.br

Last edited by EckyBrazz; 3rd February 2013 at 21:16.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 10:49
ISP CONFIG 3 + Devocot 2.x - cant send mail ondrusina Installation/Configuration 2 24th June 2011 16:09
Postfix courier, IMAP squirrelmail accepting any passwords for users accounts ERROR** j.smith1981 HOWTO-Related Questions 9 21st September 2010 18:31
Courier IMAP / AES passwords Akilae Server Operation 0 12th August 2008 09:33
Email not going out! cybereatl Installation/Configuration 12 28th February 2007 14:02


All times are GMT +2. The time now is 08:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.