Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 26th January 2013, 22:28
staff007 staff007 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 28
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Problem with ispconfig3 than update from svn

Hello,

i checked updates from svn and now get this errors
Code:
26.01.2013-21:22 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:23 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:24 - DEBUG - There is already an instance of server.php running. Exiting.
26.01.2013-21:24 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:24 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:24 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
26.01.2013-21:24 - DEBUG - There is already a lockfile set. Waiting another 10 seconds...
I have /var/backup data from ispconfig, but how restore them. Replace /usr/local/ispconfig it's ok, change db, but how change etc.

In /var/backup /etc/ folder all data, or some modifications?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello, i have problem with postfix after update to ubuntu 11.04 uteliux HOWTO-Related Questions 36 28th April 2012 14:02
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 19:12
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
yum update problem Camran Installation/Configuration 7 5th September 2008 07:07
ISPconfig3, correct update procedure from svn? Justin Albstmeijer Installation/Configuration 1 7th July 2008 23:07


All times are GMT +2. The time now is 22:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.