Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th January 2013, 05:55
ionbasa ionbasa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default The Perfect Server, clamd.amavisd not working!

Hello all,
I am following this guide here: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p4

On page 4 I have to run the following comands:
Code:
sa-update
chkconfig --levels 235 amavisd on
chkconfig --del clamd
chkconfig --levels 235 clamd.amavisd on
/usr/bin/freshclam
/etc/init.d/amavisd start
/etc/init.d/clamd.amavisd start
but when trying to run "chkconfig --levels 235 clamd.amavisd on"
I get the following error:
error reading information on service clamd.amavisd: No such file or directory.

Any ideas?

Also in the page 3 it requires:
Code:
rpm --import https://fedoraproject.org/static/0608B895.txt
wget http://dl.fedoraproject.org/pub/epel/6/x86_64/epel-release-6-7.noarch.rpm
rpm -ivh epel-release-6-7.noarch.rpm
but "epel-release-6-7.noarch.rpm" does not exist on the fedora server,so I had to install the newer 6-8 version. would this have cause my problems with "clamd.amavisd"?

Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th January 2013, 16:42
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

What's the output of
Code:
ls -la /etc/init.d/
?

Did
Code:
yum install amavisd-new spamassassin clamav clamd unzip bzip2 unrar perl-DBD-mysql
show any errors?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 27th January 2013, 02:00
ionbasa ionbasa is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Sorry for not posting earlier.
I figured out the problem.
When I had to add the repos I accidentally messed up typing the URL . Now I just fixed it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail -Ubuntu 8.04 c4rdinal HOWTO-Related Questions 112 23rd August 2011 11:49
Sending mail ISPConfig 3 but not receivind catza Installation/Configuration 20 19th May 2010 13:47
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 17:30
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 18:04
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 16:44


All times are GMT +2. The time now is 23:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.