Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd January 2013, 21:13
Einschtein Einschtein is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Error 500 when browsing directory

Hi,

When browsing any webdirectory, via the browser, I am getting an error 500 code. I have no idea what's causing it, I am using NGINX.

Does anyone knows what to do? I can access the regular files, but I got a website that I need to browse on to search files. I am using a Directory Listening Script, but it's also appearing when browsing a random directory without that script. So, the script is not the issue.

Any help? I am using Debian Squeeze and ISPConfig 3.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmin upgrade lishaw1968 Installation/Configuration 15 26th August 2010 16:23
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
can't help ispconfig to install please help steve51184 Installation/Configuration 17 20th February 2009 11:37
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 11:46
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 18:17


All times are GMT +2. The time now is 02:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.