Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 22nd January 2013, 18:20
estebanmora estebanmora is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 21
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Problems sendimg mail

I have two servers, both using ISPConfig 3 running on Ubuntu 10.04. I follow the guide (Perfect Server...). Both servers seem to work fine. I have web, ssh, ftp, etc. But on one is unable to send mail messages. The output of mailq is:

E449B22087B 494 Tue Jan 22 11:13:25 web1@server.laboratoriosacme.com
(host 127.0.0.1[127.0.0.1] said: 451 4.5.0 From MTA([127.0.0.1]:10025) during fwd-connect (Negative greeting: at (eval 113) line 596, <GEN35> line 105.): id=00921-03 (in reply to end of DATA command)) myname@mymailaddres.com

Help please!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig3 mail postfix

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mysql and mail problem viritech General 3 16th October 2012 12:54
mail recipient linux_red Installation/Configuration 6 9th March 2012 14:24
Sendig mail Error fisherofer Installation/Configuration 12 30th November 2011 07:56
installing squirrelmail on Debian with ispconfig3 saco721 Installation/Configuration 18 1st April 2011 17:57
Why did Squirrelmail, Dovecot/IMAP & Outbound mail break? websissy Technical 4 29th October 2009 22:39


All times are GMT +2. The time now is 05:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.