#1  
Old 19th January 2013, 18:19
maciejjo maciejjo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig doesn't refresh logs

After disk failure I had to re-install whole system (Debian 6.0.6) on a new one.
I installed all packages from this tutorial: http://www.howtoforge.com/perfect-se...ot-ispconfig-3 and installed ISPConfig (ISPConfig version: 3.0.4.6) I just replaced whole /etc and /usr/local/ispconfig with backed up config from old disk. Everything seems to work, but the logs in ISPConfig Monitor stopped refreshing and all show 'Data from: 2013-01-14 13:00'.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st January 2013, 10:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,202
Thanks: 829
Thanked 5,420 Times in 4,262 Posts
Default

Please see debug instructions here:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=58408

the server.sh script is also responsible for refreshing the logs. You will have to run te test at a time where the "Current Minute" can be devieded 5. E.g. 05, 10, 15, 20 etc.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st January 2013, 10:33
maciejjo maciejjo is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Do I need to run it at the first second of the minute? I ran it at 10:30:29 and it returned just 'finished.'.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
rkhunter and fail2ban logs not showing at ispconfig RioSif Installation/Configuration 10 21st February 2012 14:04
Apache logs with ISPconfig? Been Told Server Operation 1 8th August 2010 20:21
ISPconfig 3: can't send or receive messages zogthegreat Installation/Configuration 6 22nd May 2010 14:45
ISPConfig 3.0.0.9 RC2 released till General 51 17th April 2009 17:12
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 07:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.