Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Desktop Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18th January 2013, 19:26
MustQ MustQ is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Gnome display loss after switching input

Hello,

I have myself an intel NUC with Mint Cinnamon (Gnome) running as a home theater computer. This machine is connected by HDMI to a home stereo system that has a built in HDMI switcher (there is only 1 HDMI input on my TV but I have 4 HDMI devices).

I am finding that everything works beautifully if I booth the PC on the correct input (4th input) and do not change inputs on the stereo to another device.

If I change inputs to another device and come back, I will get a snowy display (like back in the days of a channel being unavailable).

My solution thus far has been to VNC to that PC from another PC, change the resolution down and then change it back. Then it works. But this sucks and absolutely requires a keyboard/mouse and VNC which isn't cool for a HTPC.

Help me HowTO forge, you're my only hope!

Ryan
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th July 2013, 14:33
teddfringes teddfringes is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Is this kind of application is going to support on android devices?
__________________
prescription sunglasses
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All my mail is going to /var/mail/vmail _sluimers_ Installation/Configuration 21 10th January 2011 13:21
Errors Installing Postfix, PostfixAdmin, Courier asyadiqin Installation/Configuration 15 13th November 2008 17:28
Facing problem with ICMP (ping request) princeu28 Installation/Configuration 5 14th August 2008 00:13
Opening TPC ports thehappyappy Installation/Configuration 12 7th May 2008 18:39
postfix doesn't forward with Tutorial On howtoforge.. dratone Installation/Configuration 11 13th December 2006 14:14


All times are GMT +2. The time now is 22:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.