Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 16th January 2013, 16:55
007007 007007 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 139
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS zone not created for site

Hi,

I use the latest version of ipsconfing on debian 6 64bits.

When I create an account (site), DNS of this website are not created on DNS zone. So the domain are not redirected correctly.

What is the issue? How I can fix please.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[ask] BIND Problems - setting up DNS server in centos 5.5 h4rm0n14 Server Operation 3 2nd July 2011 15:24
New domains not added to Bind9 DNS DKLeader Installation/Configuration 15 15th January 2011 21:11
DNS Zone Transfer Problem centosarus Installation/Configuration 11 17th July 2009 16:11
DNS Zone Transfer not complete. joelee HOWTO-Related Questions 3 19th August 2007 14:55
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 17:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.