Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 15th January 2013, 09:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,416
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Then the autoresponder is most likely not the problem here as it sends the emails to all addresses. Most likely your external accounts filter out or block the emails, this can happen when your ip is on any blaklists or the reverse dns record is wrong or missing.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 15th January 2013, 12:49
teratoon teratoon is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

PTR Record Exist and is correct. Is it possible to get from U Paid support and u could check my configs ?
Reply With Quote
  #13  
Old 15th January 2013, 13:54
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,416
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by teratoon View Post
Is it possible to get from U Paid support and u could check my configs ?
Sure, we offer all kind of support services for ISPConfig. You can reach the support by using our ticket system here: http://support.projektfarm.com/ or by sending an email to support [at] projektfarm [dot] de
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bug with autoresponder? dcy Installation/Configuration 2 2nd July 2012 10:16
Subdomain don't work!! carachi83 Installation/Configuration 2 24th September 2009 11:35
Webalizer returns no output,getnameinfo didn't return any usable information! CarbonCopy Server Operation 1 11th August 2009 03:46
Autoresponder do not work admins Installation/Configuration 9 29th July 2009 13:06
Cant get any messenger program to work SimplyMepis 6.0 gtoman Technical 1 13th November 2006 15:26


All times are GMT +2. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.