Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th January 2013, 13:36
martin5504 martin5504 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 41
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Email not sending Postfix

Hello try to make postfix server, all config everything I set, earlier I went in postfix order was no problem but suddenly something happens and does not work when sending mail via squirrelmail thus still loading (no timeout) just keeps loading. In what could bt problem?

thank you
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail-Problema jz_ HOWTO-Related Questions 9 14th September 2011 14:31
ftp authentication fails fooboo Installation/Configuration 34 26th March 2010 15:04
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 12:56
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 18:39
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 18:57


All times are GMT +2. The time now is 04:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.