Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th December 2012, 20:25
felan felan is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 22
Thanks: 1
Thanked 11 Times in 5 Posts
Default ISPConfig 3.0.5 RC1 taking up to 1 minute to create or remove item

I've just upgraded to ISPConfig 3.0.5 RC1 on our test rig, but I am having this annoying issue that every time I change something in ISPConfig, like creating a site or deleting it, it takes up to a minute before the change takes effect. This was not an issue before with 3.0.4.3.

Any ideas guys?

This is a Debian 6 installation with Dovecot, created from the howto on howtoforge.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.5 RC 1 released for testing till Developers' Forum 33 24th January 2013 17:02
IspConfig can't remove old datas from mysql didan Installation/Configuration 21 1st June 2008 20:45
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 16:36
SSL Request empty when create new SSL in ISPConfig steowimmy Installation/Configuration 10 13th July 2006 21:29
The perfect Setup Suse 10 RC1 ispconfig won't create postfix users! fatum112 HOWTO-Related Questions 1 14th January 2006 15:25


All times are GMT +2. The time now is 14:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.