#1  
Old 16th December 2012, 21:22
lolbrin lolbrin is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default apache error?

Hello!

I have a small vps server (debian 6.0.6. x86), with ispconfig 3.0.4 on it (used the perfect server guide THX for it!).
I installed a wordpress (3.5) multisite and everything was fine, until now.
I used aptitude update && upgrade, and i think something with my apache gone wrong.
Every domains work now, but my main domain. I have 3 wp multisites and 2 not wp based, all of them works except the main.
So i can't install or update wp itself and addons.
The main domain point to /var/www not to /var/www/clients/client1/web5
I dont really understand why the other domains works, but they.
Which apach conf file shuld i post?

Sorry for my bad English.

Thanks:
Lolbrin



ps.:
i found the problem.
apache2 update rewrite the /etc/apache2/sites-available/default to the default content

Last edited by lolbrin; 17th December 2012 at 10:04.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apache hangs without traffic Thesee General 21 27th September 2011 23:43
Failed during pvmove, howto: set up software raid 1 on running LVM system sbh77 HOWTO-Related Questions 2 8th October 2010 00:11
Upgraded to ISPConfig-2.2.35, lost /root/ispconfig/httpd etc deerhuntre Installation/Configuration 6 5th May 2010 16:56
Need help setting up domainpop with postfix kameelperdza Installation/Configuration 6 15th June 2009 07:49
dovecot problem sojic Server Operation 21 23rd March 2008 18:22


All times are GMT +2. The time now is 06:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.