Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13th December 2012, 23:19
lonerunner lonerunner is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Loading different website with www and without www in url

I have problem in loading websites on ispconfig3. I have 3 different websites on my server but problem is when i want to browse websites if i type in url for example

www.firstsite.om or just firstsite.om it goes to my fist website which is main website on admin account.

But when i type www.secondsite.om it goes to second site but if i try to type secondsite.om it goes to firstsite.om

Same thing happens on third website.

Basically when i type www in url it goes to proper website but when i browse without www in url it always goes to first website which is default website of server on admin account.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.