Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 11th December 2012, 21:52
happz happz is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Nashville, TN
Posts: 261
Thanks: 35
Thanked 6 Times in 5 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Did you get any errors during boot? Maybe there's a problem with your hard drive.
I didn't see the boot up process as I was remote to the machine but would there be a log file for hardware errors? It certainly is a strange thing to see after I had been moving along so successfully prior to this stage of the installation.
Thx
happz
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Only Problems since Updating from 3.0.3.3 to 3.0.4.1 mbay General 4 17th May 2012 12:56
ubuntu and nginx delgado2061 Installation/Configuration 0 27th November 2011 23:36
Problem with services!! banzaiwebstudio.com Installation/Configuration 7 19th May 2010 21:13
Unable to install ISPConfig bdonecker Installation/Configuration 21 26th May 2009 08:20
Apache2 Freezes celtic Server Operation 31 28th May 2007 17:18


All times are GMT +2. The time now is 07:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.