Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 9th December 2012, 15:10
pawan pawan is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 222
Thanks: 44
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default ispconfig3 3.0.5 jobqueue processing problem

I noticed today whlie inserting new webdomain, DNS records that Job queue status is not updating and not getting cleared.

I have not faced this problem anytime before.

What could have caused this problem and how can rectify this?

I have rerun the update script, but still no joy.

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
jobqueue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending mails: fine > recive: bad Moundy General 1 20th June 2012 00:40
Courier Imap is not working HellMind General 5 12th April 2012 02:04
table lookup problem aurelius Installation/Configuration 5 2nd November 2011 20:12
Login on ISPConfig3 problem Kyeto Installation/Configuration 13 24th May 2011 16:18
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20


All times are GMT +2. The time now is 11:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.