Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 4th December 2012, 03:34
sjswarts sjswarts is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Australia
Posts: 135
Thanks: 17
Thanked 5 Times in 5 Posts
Exclamation Horde 5 Task issue - ISPConfig 3

G'day guys,

I have an issue with Horde 5 (already tried dealing with their support) Nag component to Horde Webmail Groupware.

Server:
Debian 6 Squeeze
ISPConfig 3.0.4.6
VPS
Dovecot, Apache2, Postfix, Bind
Horde is installed in directory /var/www/horde

The issue is related solely to the Nag module of Horde 5 as the rest have no issue (IMP, etc).

What happens is that when I try to create a New task it fails in the redirect.

This is taken from the log of Apache:

Code:
[Fri Nov 30 12:20:18 2012] [error] [client 91.149.61.36] File does not exist: /var/www/horde/nag/t, referer: https://www.example.com/horde/nag/task.php?actionID=add_task
This is my horde.conf

Code:
Alias /autodiscover/autodiscover.xml /var/www/horde/rpc.php
Alias /Microsoft-Server-ActiveSync /var/www/horde/rpc.php

Alias /Autodiscover/Autodiscover.xml /var/www/horde/rpc.php
#Alias /autodiscover/autodiscover.xml /var/www/horde/rpc.php
Alias /AutoDiscover/AutoDiscover.xml /var/www/horde/rpc.php

Alias /horde /var/www/horde
Alias /webmail /var/www/horde

<Directory /var/www/horde>
            Options +FollowSymLinks
            AllowOverride All
            order allow,deny
            allow from all
            AddType application/x-httpd-php .php
            php_value include_path ".:/usr/share/php"
            php_value open_basedir "none"
            php_value upload_tmp_dir "/var/www/horde/phptmp/"
</Directory>

<IfModule mod_rewrite.c>
#  <IfModule mod_ssl.c>
     <Location /webmail>

#      SSLOptions +StrictRequire
#      SSLRequireSSL
#      SSLRequire %{HTTP_HOST} eq "www.example.com"
#      ErrorDocument 403 https://www.example.com/horde

       RewriteEngine on
       RewriteCond %{HTTPS} !^on$ [NC]
       RewriteRule . https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}  [L]

     </Location>
#  </IfModule>
</IfModule>
I have been asked if mod_rewrite is in effect on my server which I know it is.

Also if I put this code below to try and log the mod_rewrites apache fails to reload, even though the code is good according to multiple people.

Code:
RewriteLog /tmp/mod_rewrite.log
RewriteLogLevel 2
Any help would be greatly appreciated thank you.
__________________
Regards,
Steven Swarts
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
error 404, horde 5, mod_rewrite, nag, task

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Relay access denied when using SMTP to external recipients Kamran Shah Installation/Configuration 111 14th May 2014 19:10
Horde Groupware Webmail Edition ByteMe Networking Tips/Tricks/Mods 17 20th December 2012 11:12
Control Panel - E-mail Tab is empty domi-nik General 15 14th April 2011 19:17
Some hints for Horde IMP with ISPConfig hastlaug Tips/Tricks/Mods 11 3rd April 2008 00:02
HELP: ispconfig startup issue..need help quickly csharp2a General 1 8th September 2006 12:31


All times are GMT +2. The time now is 17:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.