Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 30th November 2012, 13:39
everytest everytest is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ispconfig3 do Httpd error?

I installed Centos 6.3 (minimum), and then:
Yum install httpd php php-mysql mysql-server mysql proftpd

and download ispconfig3.tar and run "php -q install" on install folder.
It starts okie and log on myweb:8080(isp panel) and myweb:80 okie.
But only little times, I can't log on, https status 's still running.
I ssh to server and /etc/init.d/httpd restart, and log on okie. And after log on myweb:8080 little time it's not running.

Please help me, thanks you all!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
httpd fails on start with bad user name ispapps error after Perfect Server ISPconfig3 ssscud HOWTO-Related Questions 11 6th October 2010 15:23
mod_layout and php gd branov Installation/Configuration 8 2nd September 2009 16:51
ISPConfig 3: Monitor Module & Logfiles - All setup correctly? Master One Installation/Configuration 2 10th July 2009 19:51
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 17:14
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 19:07


All times are GMT +2. The time now is 02:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.