Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #30  
Old 23rd November 2012, 09:03
manatwork81 manatwork81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems new Users

Sorry for my English

We have WHMcS the Modul and the last Version of ISPConfig 3.
When i add a User in Whmcs the Modul transport the Information to ISPConfig3.
But there are PHP-open_basedir empty and on the server i dont have the path -> like for test.com --> /var/www/testcom.

i only see /var/www

if i create a user in ISPConfig i have all informations and it worked perfekt.


Can anyone help me??
Is there a permissionproblem or any Bug?
Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Freeradius and Mysql uvstudios HOWTO-Related Questions 4 19th February 2014 12:11
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 17:12
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 09:32
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53


All times are GMT +2. The time now is 14:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.