Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 23rd November 2012, 10:03
manatwork81 manatwork81 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems new Users

Sorry for my English

We have WHMcS the Modul and the last Version of ISPConfig 3.
When i add a User in Whmcs the Modul transport the Information to ISPConfig3.
But there are PHP-open_basedir empty and on the server i dont have the path -> like for test.com --> /var/www/testcom.

i only see /var/www

if i create a user in ISPConfig i have all informations and it worked perfekt.


Can anyone help me??
Is there a permissionproblem or any Bug?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #102  
Old 26th November 2012, 19:44
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 121
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

I cannot reproduce this behaviour, but I received two messages from other users who have the same problem.
So I will check it.
Reply With Quote
  #103  
Old 6th December 2012, 22:55
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 121
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

@manatwork81
I had the chance to look in another customer system, who had the same problem as you.
The problem was, that the customer forgot to add the IP of the server (which will be used for websites) in ISPConfig. Probably this will fix your problem.
Reply With Quote
  #104  
Old 15th December 2012, 22:54
nokia80 nokia80 is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 207
Thanks: 47
Thanked 3 Times in 3 Posts
Send a message via Skype™ to nokia80
Default

hello I have a question.

I use your module, but now running into a problem.

I have a morror ispconfig server and xen for Loadbalacer the problem lies in that the mirror server on the wrong ip is causing the site not visible.

I've read that if you do not use ip on the server that you module not working right?

is there a solution?

thanks
__________________
You will only see if you get it...
ISPConfig is the future
Reply With Quote
  #105  
Old 21st December 2012, 10:43
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 121
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

No solution for this at the moment, but I know this issue.
I am talking with another customer about this problem right now. We are trying to find a solution for the next versions.
Reply With Quote
  #106  
Old 15th February 2013, 04:41
kendel kendel is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Who can access this module? admins only or clients?

How do I switch the order page to english, the drop down always goes back to german, I have tried IE and Firefox
__________________
If you are looking for examples of an ISPConfig 3 Multiserver Setup, Visit my website Here!!!

Last edited by kendel; 15th February 2013 at 04:45.
Reply With Quote
  #107  
Old 3rd March 2013, 13:28
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 121
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default Version 1.0.4 released

The next version of the ISPC Server Module for ISPC3 was released and will be delivered to every client in the next minutes.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Germanius For This Useful Post:
itanium (3rd March 2013)
  #108  
Old 3rd March 2013, 18:22
itanium itanium is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: france
Posts: 38
Thanks: 20
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Hello,

Thank you Germanius for the update

In the "php-mode" and "Global Client PHP Options" i can't find php-fpm.
Can you add this option?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to itanium For This Useful Post:
Germanius (3rd March 2013)
  #109  
Old 3rd March 2013, 22:49
Germanius Germanius is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Hannover
Posts: 121
Thanks: 37
Thanked 26 Times in 16 Posts
Default

Thanks, I will add it.
Reply With Quote
  #110  
Old 7th March 2013, 23:02
kendel kendel is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 132
Thanks: 4
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

The english drop down on order page does not work.
__________________
If you are looking for examples of an ISPConfig 3 Multiserver Setup, Visit my website Here!!!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 10 1st December 2014 10:13
Freeradius and Mysql uvstudios HOWTO-Related Questions 4 19th February 2014 13:11
ISPConfig 3 - CentOS 5.4 - SSL Problems!?! owainbaber Installation/Configuration 4 26th July 2011 18:12
ISPConfig3 mail doesn't work Marr General 6 1st September 2010 10:32
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 23:53


All times are GMT +2. The time now is 13:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.