Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th November 2012, 23:07
gdekeijzer gdekeijzer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Panel on 8080 and SSL, but other sites dont work

Hello,

I followed the guide to setup SSL on the panel site https://sub.domain.com:8080

But if a customers goes to http://www.customer.com:8080 it ends in an error and redirects to the above secure site.
I just want customers to manage the site on their 'own' URL

What did i do wrong?

Regards
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st November 2012, 21:28
gdekeijzer gdekeijzer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 18
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Aargh.. found it

had to use https on the customer site
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSL on port 8080 and 8081 EckyBrazz Installation/Configuration 6 7th November 2012 20:24
SSL on port 8080 laptop_user Installation/Configuration 8 22nd September 2011 21:37
SSL don't work Andreas0815 Installation/Configuration 2 12th September 2010 19:53
Weird problem: ISPconfig 3 control Panel not reachable while sites work fine sheshes Installation/Configuration 2 3rd February 2010 20:29
ISPconfig 3 and SSL in admin panel scibile Installation/Configuration 1 13th October 2009 17:34


All times are GMT +2. The time now is 23:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.