Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19th November 2012, 10:51
Plugandcom Plugandcom is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pb with SSL Installation on ISP3 with CENTos

Hi,

There's a problem with the installation of a SSL certificate.

When the forms (SSL Request & SSL certificate) are informed, The certificate is saved. (All right).

But after the restart of the server, The HTTPD failed. So, no access to the manager of ISP... The only possibility is the SSH connect to erase the new codes of the files : /ETC/HTTPD/conf/Domain name.vhost.

But the SSL doesn't Work... And we don't make this configuration... The certificate on the navigators (Chrome, Firefox, etc...) is not available.

Can you help us... ?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 19th November 2012, 16:34
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 392
Thanks: 29
Thanked 58 Times in 50 Posts
Default

Which Web-server are you using? Apache?

What is the error output in Web-server's log file?
Reply With Quote
  #3  
Old 19th November 2012, 16:59
Plugandcom Plugandcom is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi.

We are on Apache 2.

And for the LOGS... Maybe, the pb is on this code :

[Mon Nov 19 14:50:34 2012] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Mon Nov 19 14:50:34 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `server1.example.com' does NOT match server name!?

But what the name of the VM ??? or where can we setup it ??? If it's the good error ?
Reply With Quote
  #4  
Old 20th November 2012, 21:36
cbj4074 cbj4074 is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 392
Thanks: 29
Thanked 58 Times in 50 Posts
 
Default

Quote:
And for the LOGS... Maybe, the pb is on this code :

[Mon Nov 19 14:50:34 2012] [warn] RSA server certificate is a CA certificate (BasicConstraints: CA == TRUE !?)
[Mon Nov 19 14:50:34 2012] [warn] RSA server certificate CommonName (CN) `server1.example.com' does NOT match server name!?
The first message is usually the result of using a self-signed certificate, which is, by definition, a CA certificate. If you are not using a self-signed certificate, then something is misconfigured.

The second message means that the effective "ServerName" directive value (usually defined at the vhost level) does not match the SSL certificate's "CommonName" field.

Neither of these messages should cause Apache to fail to start. So, the problem seems to be elsewhere.

Please provide more background on what exactly you are trying to achieve, and the exact steps that you are taking in the process.

Are you trying to install a valid, CA-signed certificate for a website that you created with ISPConfig? Or are you trying to generate your own self-signed certificate on the command-line and then paste it into ISPConfig? Or are you trying to secure ISPConfig itself with an SSL certificate?

We need more details to be able to help. And please avoid using shorthand in your posts, such as "pb" for what I assume to be "problem".
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ssl apache2, ssl on ispconfig

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
haproxy with stunnel problem abubin Server Operation 6 10th April 2012 15:08
Need help with ISPConfig 3 Update midcarolina Installation/Configuration 36 8th November 2011 22:07
Problems connecting my HTC Desire outgoing mail client to Postfix and ISP Config 2 j.smith1981 Server Operation 6 12th July 2010 19:07
Can all the installation and configuration be automated (Kickstart) gabby Installation/Configuration 0 30th January 2010 19:47
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22


All times are GMT +2. The time now is 14:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.