Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17th November 2012, 13:04
serdyuk serdyuk is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Internal Server Error when trying to open ISPConfig Panel

Hello guys,

I have a problem after upgrading to ISPConfig 3.0.5-beta1. I'm getting Internal Server Error when trying to open ISPConfig panel now. All the websites function normally. Problem exists with ISPConfig Panel only.

It is on CentOS release 5.7 (Final)
error.log says:
Quote:
[Fri Nov 16 19:40:30 2012] [notice] mod_fcgid: call /var/www/ispconfig/index.php with wrapper /var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter
.php-fcgi-starter: line 6: /usr/lib/cgi-bin/php: No such file or directory
.php-fcgi-starter: line 6: exec: /usr/lib/cgi-bin/php: cannot execute: No such file or directory
[Fri Nov 16 19:40:30 2012] [warn] (104)Connection reset by peer: mod_fcgid: read data from fastcgi server error.
[Fri Nov 16 19:40:30 2012] [error] [client 192.168.1.2] Premature end of script headers: index.php
[Fri Nov 16 19:40:36 2012] [notice] mod_fcgid: process /var/www/ispconfig/index.php(26132) exit(communication error), terminated by calling exit(), return code: 126
Seems like I need to change paths somewhere, but I do not know where to do that.
I would really appreciate it if you could direct me on what to do and where.

Thank you very much!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th November 2012, 21:37
serdyuk serdyuk is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Fixed by using information from here: http://www.howtoforge.com/forums/sho...52&postcount=9

In case someone else has the same problem - you need to edit
/var/www/php-fcgi-scripts/ispconfig/.php-fcgi-starter

Change path "/usr/lib/cgi-bin/php" to "/usr/bin/php-cgi \"

It helped me and hope can help you as well.

Please feel free to provide corrections in case there is something wrong in what I have written here.

Regards.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to serdyuk For This Useful Post:
pakogah (27th February 2013)
  #3  
Old 27th February 2013, 10:10
pakogah pakogah is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 56
Thanks: 13
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

thanks it works
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.3.3 fresh instalation - email tab is empty artur_gib Installation/Configuration 14 28th January 2014 20:02
Local mail server - final touch Alexhor Installation/Configuration 4 12th April 2012 23:33
PHP warnings after upgrade to ISP config 3.03 stevegjacobs Installation/Configuration 5 30th October 2010 15:31
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 17:11
Webmail Relay Error palkat General 17 23rd April 2006 19:12


All times are GMT +2. The time now is 17:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.