#1  
Old 16th November 2012, 17:56
softstein softstein is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Awstats two days late

Hello!
To my surprise I found out that awstats is showing all data two days in the past. I really don't have the slightest idea what could cause this.
Awstats has been installed in the course of the perfect server setup.
I would be very thankful for every idea how I could approach this glitch.

thank you & have a nice weekend!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th November 2012, 08:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Please check your system time with
Code:
date
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 17th November 2012, 09:09
softstein softstein is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Seems perfectly normal to me, it shows

real 0m0.000s
user 0m0.000s
sys 0m0.000s
Reply With Quote
  #4  
Old 18th November 2012, 12:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

It should show the system time...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 19th November 2012, 08:31
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,486
Thanks: 813
Thanked 5,256 Times in 4,121 Posts
Default

Most likely the timezone setting in /usr/local/ispconfig/server/lib/config.inc.php is wrong. Change it to match your timezone.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #6  
Old 29th December 2012, 04:41
softstein softstein is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Indeed, this was it! (it was originally set to UTC)

Thank you Till for having kept track on this one, very appreciated!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
awstats, ispconfig3

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Awstats just stopped working two days ago. pvanthony General 9 26th June 2013 23:53
AWStats - Fix and Improvement (working) erosbk Developers' Forum 33 1st May 2012 12:04
Awstats config problem Paladinemishakal HOWTO-Related Questions 1 13th February 2009 13:38
Ispconfig + awstats on debian etch Dennis Installation/Configuration 1 19th April 2008 22:57
Suse Ispconfig and AWstats shajazzi Installation/Configuration 4 15th May 2006 23:04


All times are GMT +2. The time now is 04:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.