Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th November 2012, 03:29
lasitha lasitha is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OpenSuse12.2 + ispconfig3 + Quota

Hi Team,

I was installing ispconfig3 on suse12.2

Problem occurred when configuring the quota server after run the mount command,

mount -o remount /srv

System said the section does not exists or bad command.

I proceeded anyway quota sees to be working.

After install mysql i rebooted the system

bu system never came up.My ISP team said the system failing to mount the root.

After resetting the fstab values system came back to norml

It seems the mount operation or fstab values gives a mess.

Please advice

Many Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
ispconfig3, opensuse12.2, quota

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig3 Quota System for Email Accounts atjensen11 Installation/Configuration 3 24th July 2014 16:35
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 16:36
ISPConfig3 Unlimited Mail Quota Problems billcouper81 Installation/Configuration 1 26th March 2010 19:31
amavis rejects all inbound emails aclhkaclhk Installation/Configuration 5 28th February 2010 04:24
chgrp error new user DKA General 15 28th July 2008 17:45


All times are GMT +2. The time now is 06:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.