Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th November 2012, 10:14
tio289 tio289 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 70
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 9 Posts
Default Web backups

Hello, I on latest SVN version and I try to use web backups. I set period "daily" and copies to "7".

When I look on disk, backups was created, but not inserted in DB web_backup table. I added logs to cron_daily.php and it generate sql queries, which are correct. Problem is probably in $app->db, which not execute these queries.

Many times it insert only query for 1. web, other time for first 5 webs...If some queries is inserted, them it inserted two times, because was called $app->db and $app->dbmaster. So I solve this problem by comment out $app->dbmaster .

First problem persists.
__________________
Independent Senior Webdeveloper

Last edited by tio289; 8th November 2012 at 00:42.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server hangs, BUG: Bad page state in process lucani Installation/Configuration 1 6th September 2012 19:50
I'm attack brute force qb7 General 6 21st July 2012 22:34
Problem with fetchmail/getmail brianetilley Installation/Configuration 3 27th January 2012 13:15
ISPConfig reports SMTP-server down, with Roundcube installed toffie Installation/Configuration 2 1st December 2011 11:55
Error show pages in server qb7 General 1 31st October 2011 10:09


All times are GMT +2. The time now is 03:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.