#1  
Old 5th November 2012, 18:03
BitSprocket BitSprocket is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mailman 500 error

All,

Getting a server 500 error when trying to access the mailman for my domain. Here's what I know so far:

1) the error in the site's error log says:
Code:
Premature end of script headers: admin
suexec policy violation: see suexec log for more details
2) I haven't been able to find a suexec log anywhere

3) The initial email is being sent but the links inside point to the servers name instead of the site url (ie. webserver.mydomain.com instead of www.mydomain.com)

A little googling indicates that mailman is not a fan of suexec but I don't know if that matters.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2012, 18:49
BitSprocket BitSprocket is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Solved it by disabling suexec on the domain per this link:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=55614
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bind9 Error Messages (and a problem with A records...) erosbk Server Operation 0 23rd May 2011 08:18
can't send/recieve email postfix/smtpd archbird Installation/Configuration 6 8th November 2010 15:48
Upgraded to ISPConfig-2.2.35, lost /root/ispconfig/httpd etc deerhuntre Installation/Configuration 6 5th May 2010 17:56
installing Perl module GD - ran into problems Ovidiu Installation/Configuration 6 19th September 2006 10:32
Fresh Install on Debian cksrealm Installation/Configuration 12 22nd February 2006 17:14


All times are GMT +2. The time now is 05:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.