Prev Previous Post   Next Post Next
  #11  
Old 2nd November 2012, 13:57
djmostek djmostek is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 63
Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Thank you Falko! I've done it the way u suggest but... another problem has occured.. I've searched almost whole the internet to get thorugh it but I do not have any sneaky idea how to cope with that.

The problem is after CHANGE MASTER TO commands I get on my master server:

Code:
Slave_IO_Running: Connecting
Slave_SQL_Running: Yes
and on my slave server:
Code:
Slave_IO_Running: Yes
Slave_SQL_Running: No
I've tried to use on my slave server commend
Code:
mysql> SET GLOBAL SQL_SLAVE_SKIP_COUNTER = 1;
but nothing has chaned.
What am I supposed to do to get this over finally...

The output of Last_SQL_Error (in slave machine points :
Code:
 Last_IO_Errno: 0
 Last_IO_Error:
               Last_SQL_Errno: 1017
               Last_SQL_Error: Error 'Can't find file: './c2filmy33/a33_wsc_goco
des.frm' (errno: 13)' on query. Default database: 'c2filmy33'. Query: 'UPDATE a3
3_wsc_gocodes SET hitcount=hitcount+1 WHERE id='57''
  Replicate_Ignore_Server_Ids:
             Master_Server_Id: 1
The output of Last_SQL_Error (in master machine points :
Code:
                               Last_IO_Errno: 1045
                Last_IO_Error: error connecting to master 'slaveuser@94.23.39.14
1:3306' - retry-time: 60  retries: 86400
               Last_SQL_Errno: 0
               Last_SQL_Error:

The output of
Code:
 grep mysql /var/log/syslog
for both master and slave server shows no errors.

PS. I have continued the (http://www.howtoforge.com/installing...th-ispconfig-3) setup and make the slave server a mirror of master server (every step apart this connected with synchronizing mysql i go smoothly) and I check options in ISPConfig that master server cares only for mysql and slave for the rest (web,mail etc.) but when i turn down the apache service in master server (supposing that the slave will support the website) the website goes down..
I've acknowledged some strange thing, about usage of CPU of two machines:

master


slave


Only two high usage moments in slave, while master encoutered 100% usage few times.

Last edited by djmostek; 3rd November 2012 at 12:50.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F11 courier-imap fails. Nachogrande General 6 1st November 2010 18:55
Issue compiling kernel 2.6.19.1 in Ubuntu 6.10 sqrtof3 Kernel Questions 14 9th April 2010 20:43
Install failure -- Apache 1.3 missing? Allen15 Installation/Configuration 11 24th February 2009 10:53
can't help ispconfig to install please help steve51184 Installation/Configuration 17 20th February 2009 11:37
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 11:46


All times are GMT +2. The time now is 10:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.