#1  
Old 31st October 2012, 04:08
bholt bholt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 9
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default new install admin login

Fresh install of Debian 6 ISPconfig 3 with replication.
Can't log in to either control panel with admin admin.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st October 2012, 08:39
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Which tutorial did you se to install your server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 31st October 2012, 16:19
bholt bholt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 9
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Which tutorial did you se to install your server?
http://www.howtoforge.com/installing...th-ispconfig-3
Reply With Quote
  #4  
Old 1st November 2012, 04:05
bholt bholt is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Georgia, USA
Posts: 9
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Smile Problem solved

Corrected problem:
Get the password again:
Code:
grep -i db_password /usr/local/ispconfig/interface/lib/config.inc.php
Set the password:
Code:
mysql -u root -p
mysql> update mysql.user set password=PASSWORD("<PASSWORD>") where User='ispconfig';
mysql> flush privileges;
mysql> quit

Thanks to: Mark_NL
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems kwickcut Installation/Configuration 6 5th March 2012 19:19
ISPConfig3 won't start after update Cracklefish Installation/Configuration 15 28th February 2012 14:11
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
How to install OpenOficeOrg 3.0.0 in Ubuntu 8.04 ernesthagger HOWTO-Related Questions 43 23rd December 2008 14:42
dovecot problem sojic Server Operation 21 23rd March 2008 18:22


All times are GMT +2. The time now is 08:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.