#1  
Old 28th October 2012, 10:12
magicalshashank31 magicalshashank31 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem in squirrelmail

I am configuring Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail in centos 6 , i configured all the servers but when i come through squirrelmail configuration at last section of this http://www.howtoforge.com/virtual-us...dora-17-x86_64 i got a problem.

when i try to open squirrel page in my browser.
www.server.example.com(or 192.168.137.130)/webmail

it shows unable to connect . All of the remaining section of this tutorial are working fine please help me to configure squirrelmail.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th October 2012, 23:00
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Is the web server running? What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 30th October 2012, 11:31
magicalshashank31 magicalshashank31 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by falko View Post
Is the web server running? What's the output of
Code:
netstat -tap
?

IN squirrelmail.conf file
I commented out the mod_sasl lines then squirrelmail login page comes up but when i try to login int it , it says Error-connection dropped by IMAP server .

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=59314
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Squirrelmail webmail sudden login problem !? prisfeo General 3 2nd February 2010 12:45
SquirrelMail problem redem Server Operation 1 3rd April 2008 20:54
Squirrelmail problem teves General 11 21st December 2006 18:24


All times are GMT +2. The time now is 18:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.