Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 28th October 2012, 11:12
magicalshashank31 magicalshashank31 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem in squirrelmail

I am configuring Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail in centos 6 , i configured all the servers but when i come through squirrelmail configuration at last section of this http://www.howtoforge.com/virtual-us...dora-17-x86_64 i got a problem.

when i try to open squirrel page in my browser.
www.server.example.com(or 192.168.137.130)/webmail

it shows unable to connect . All of the remaining section of this tutorial are working fine please help me to configure squirrelmail.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 12:20
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
Squirrelmail webmail sudden login problem !? prisfeo General 3 2nd February 2010 13:45
SquirrelMail problem redem Server Operation 1 3rd April 2008 21:54
Squirrelmail problem teves General 11 21st December 2006 19:24


All times are GMT +2. The time now is 16:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.