Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th October 2012, 09:48
abintipl abintipl is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 145
Thanks: 29
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default VPS Server with more than 2 IP

Hello,

I am setting up a new Server with Debian 6 +ISPconfig3 and want to allocate seperate IP for my websites with SSL & have 3 Static IPS

I am setting up server as per instructions http://www.howtoforge.com/perfect-se...ispconfig-3-p3

When I am on step "vi /etc/network/interfaces" my interfaces looks as under;

# The loopback network interface
auto lo
iface lo inet loopback

# The primary network interface
auto eth0
iface eth0 inet static

address xx.xxx.xxx.xxx
netmask 255.255.255.0
gateway xx.xxx.xxx.x

# add additional IP addresses this way
# up ip address add xxx.xxx.xxx.xxx dev eth0
~

Should I change above and make it as under;

# The loopback network interface
auto lo
iface lo inet loopback

# The primary network interface
auto eth0
iface eth0 inet static

address add xxx.xxx.xxx.xxx dev eth0
address xx.xxx.xxx.xxx
netmask 255.255.255.0
gateway xx.xxx.xxx.x

# add additional IP addresses this way
# up ip address add xxx.xxx.xxx.xxx dev eth0
~

Please advice with correct settings

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3 system installation script Mark_NL Tips/Tricks/Mods 12 7th March 2014 06:30
ISPConfig 3 - MultiServer Setup - With Dedicated Control Panel - How? SuperJC Installation/Configuration 4 16th October 2012 20:03
500 internal error after upgrade abintipl Installation/Configuration 9 18th July 2012 12:51
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08


All times are GMT +2. The time now is 19:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.