Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 23rd October 2012, 22:39
NepZeb NepZeb is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default postfix not sending email out, but is receiving

Hi guys, I am just breaking my head over this problem.
HEEEEEELP

I have a server running and it is receiving email just fine. However when trying to send email, it is doing all kinds of funky stuff.
I see timeouts, I see rewrites of the email address of the intended receiver?! for example:
sending from user@mydomain.com to user@otherdomain.com
user@otherdomain.mydomain.com

quote deleted


I have no idea what is happening.

Another piece of log:
Quote:
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl postfix/qmgr[5472]: D950D8699E: from=<sebastiaan@dkdl.nl>, size=990, nrcpt=1 (queue active)
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl postfix/qmgr[5472]: F185486736: from=<sebastiaan@dkdl.nl>, size=1048, nrcpt=1 (queue active)
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl mail_groups[5460]: no enabled mail groups found
Oct 23 21:35:43 ieniemini.dkdl.nl mail_groups[5460]: sleeping for: 1 hour(s)
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5474]: connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5475]: connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5474]: D950D8699E: to=<nepzeb@msn.dkdl.nl>, relay=none, delay=1058, delays=1028/0.03/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out)
Oct 23 21:36:13 ieniemini.dkdl.nl postfix/smtp[5475]: F185486736: to=<>, relay=none, delay=1958, delays=1928/0.01/30/0, dsn=4.4.1, status=deferred (connect to outbounds200.obsmtp.com[207.126.147.11]:25: Operation timed out)
Could somebody please help me? I have NO idea how to solve this at them moment.

Last edited by NepZeb; 24th October 2012 at 16:49.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
osx, postfix, sacl, smtp, timeout

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail-Problema jz_ HOWTO-Related Questions 9 14th September 2011 14:31
Postfix SMTP Auth to Dovecot Not Working -- HELP! Scratchpad Server Operation 6 12th April 2011 14:29
dovecot: lda: Fatal: Unknown user dpicella Installation/Configuration 1 22nd August 2010 03:59
Stange mail problem The-Ghost Installation/Configuration 6 25th April 2010 20:59
Cannot send or receive mail farbrorc Installation/Configuration 6 24th January 2010 12:56


All times are GMT +2. The time now is 00:21.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.