#1  
Old 23rd October 2012, 11:36
Dylanc Dylanc is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WebPage Loading Problem

Hello,

I am new to ISPConfig and was hoping for assistance.

I have a specific website that tends to give the following error message when browsing to it:

I dont have this problem on any other of the website's on the server.

I am currently busy installing a test server to see if it does the same thing there.

Hopefully someone can help.
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd October 2012, 11:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,488
Thanks: 813
Thanked 5,259 Times in 4,123 Posts
Default

Are you really sure that this message is from your ispconfig server? the cgi-bin directory on a ispconfig server is not inside the web directory, so you will not get the above folder listing on a ispconfig server and the frontpage externsions that are mentioned in the error message are also not part of the perfect setup. Have you double checked that the dns records of the domain point to the correct server?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd October 2012, 12:25
Dylanc Dylanc is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thank you,

Looks like it is some DNS related issue. Sorry i didnt see it at first. Will take up with Hosting company!

Thank you again
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
postfix/trivial-rewrite digitalage HOWTO-Related Questions 19 13th March 2013 19:02
Spamassasin markasjunk2 roundcube plugin HyperAtom General 1 17th November 2012 20:19
Sending email issue lezelf Installation/Configuration 15 9th August 2011 11:20
After updating Fedora 13 - Unable to login in kernel 3 and 5 Besrilo Kernel Questions 6 12th August 2010 19:01


All times are GMT +2. The time now is 18:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.