Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 6th October 2012, 01:16
alleks alleks is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 157
Thanks: 9
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default Redirecting unexisting subdomains to error page

I'm really having an issue with unexisting subdomains. For example, I have created the example.com domain with www. as auto-subdomain, but the problem is that if I go to 1029ur0pa.example.com it'll still open, just as www.example.com

So, how can I fix that? Any body had this issue before?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
all subdomains work except www jasondavis87 Installation/Configuration 4 12th July 2011 13:34
Redirecting subdomains to external websites wikidd General 5 21st August 2010 15:39
Redirecting all Subdomains maweki Installation/Configuration 3 19th August 2009 13:31
SSL for multiple subdomains chillifire Installation/Configuration 12 16th April 2008 11:01
domains, subdomains, webspace, bandwidth.. TheRudy General 17 19th February 2007 18:31


All times are GMT +2. The time now is 13:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.