#1  
Old 13th September 2012, 14:58
djmega01 djmega01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Outgoing mail

I've installed following "The Perfect Server" instructions.

Running smooth on Debian Squeeze + ISPConfig 3 but...

I can send emails from squirrel mail, I can receive emails on it and remotely but I can't send any email remotely. Only from squirrel.

Anyone has an idea of why I'm getting this?

Let me know if you need any log from the server.

PS. I'm a newbie!

Using Courier

Nothing strange on Var/log/mail.log


Last edited by djmega01; 13th September 2012 at 15:34.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 13th September 2012, 15:56
djmega01 djmega01 is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Solved.
IPTables issue.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mail recipient linux_red Installation/Configuration 6 9th March 2012 14:24
Sendig mail Error fisherofer Installation/Configuration 12 30th November 2011 07:56
ISPconfig 3.0.3.2 postfix not relaying outgoing attachments mychoice2009 Installation/Configuration 3 13th April 2011 17:42
installing squirrelmail on Debian with ispconfig3 saco721 Installation/Configuration 18 1st April 2011 17:57
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 09:50


All times are GMT +2. The time now is 17:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.