#1  
Old 26th August 2012, 14:49
matthisk matthisk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apple Mail Postfix

Hey!

After the amazing help on my last question I am back for more.
I have a new client who wishes to use my mail server inside Apple Mail. Until now I have imported all my accounts into gmail (which worked excellent). Connecting with TLS on port 25. However if I try to configure Apple Mail the same way I can connect for Pop but not to SMTP. I have tried a variety of different settings in Apple Mail with no luck. Even turned on Apple Mail logging trough some script, but this did not give me anything usefull. Any suggestions as to where to look? I am not a mailserver expert but it is something I want to offer my clients.

Thank you very much!

Regards,
Matthisk

ps: I am using ISPConfig 3 for the setup of mailboxes
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th August 2012, 15:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,070
Thanks: 826
Thanked 5,396 Times in 4,240 Posts
Default

Please post the errors that appear in the mail.log fileof your server when you connect with apple mail client to smtp.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th August 2012, 16:41
matthisk matthisk is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi,

My mail.log only shows this, if I try to sign in with smtp apple mail:

Code:
Aug 26 16:38:21 Davinci postfix/anvil[7794]: statistics: max connection rate 1/60s for (smtp:71.43.34.58) at Aug 26 16:34:47
Aug 26 16:38:21 Davinci postfix/anvil[7794]: statistics: max connection count 1 for (smtp:71.43.34.58) at Aug 26 16:34:47
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Catchall and Forwarding not working simmo General 6 22nd March 2014 00:54
Getting Email Working ISPConfig3 Squirrelmail and Courier etc Ian Wilson Installation/Configuration 17 19th June 2013 22:58
Email being accepted but not delivered punto Installation/Configuration 8 25th May 2011 00:13
installing squirrelmail on Debian with ispconfig3 saco721 Installation/Configuration 18 1st April 2011 17:57
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47


All times are GMT +2. The time now is 03:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.