Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 14th August 2012, 16:08
Salomo Salomo is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy dovecot doesn't work after upgrade

Hi everyone.

I think I've made a big mistake. When I was updating/upgrading my packages, I used the backports sources and my dovecot configuration has been overwrited.

After this my dovecot doesn't work like before...

Is there any way to fix this?

I'm using ispConfig with the current newest version and newest version for dovecot from debian squeeze packages.

Last edited by Salomo; 14th August 2012 at 16:13.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Tags
configuration, debian, dovecot

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dovecot upgrade 1.2.15 -> 2.1.x on Debian 6 mhpcomputerservices Installation/Configuration 1 25th June 2012 18:04
SOS,Can not receive mail! jason.cn Installation/Configuration 1 4th May 2011 17:38
Cron issue in Debian 6 Nolan Installation/Configuration 6 18th April 2011 16:36
Postfix can't received email from exterior astra2000 Server Operation 5 17th October 2009 23:26
Dovecot fails to deliver to all mail clients zwelabantu Server Operation 8 26th June 2009 12:17


All times are GMT +2. The time now is 19:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.