Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31st July 2012, 19:04
globiws globiws is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default API mail user add autoresponder not working

Hi Everyone,

I have a script that uses the API to create mail users using $client->mail_user_add

Everything is working fine, except that autoresponders do not have their start and end date set.

'autoresponder' => 'y',
'autoresponder_start_date' => '2001-01-01',
'autoresponder_end_date' => '2099-12-31',
'autoresponder_text' => 'whatever the text is for out of office',

There are no errors returned, and the mail user is created successfully. The autoresponder text is correct, and it is enabled. It's just the dates which are left blank. I looked into the database, and the dates are blank there too.

Any ideas what format these dates should be?

Thanks in advance.
-Andreas
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd August 2012, 05:07
agentmoller001 agentmoller001 is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Glendora, CA - USA
Posts: 11
Thanks: 10
Thanked 8 Times in 3 Posts
Default Try this:

Try this:

'autoresponder_start_date' => '2001.01.01',
'autoresponder_end_date' => '2099.12.31',

Please let me know if it works. I am working on the api, too.
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd August 2012, 16:26
globiws globiws is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Actually, I received this info from Till, and it worked perfectly:

<snip>
I checked the code and the date is used in form of an array. Please try this:

'autoresponder' => 'y',
'autoresponder_start_date' => array('day' => 1,'month' => 7, 'year' => 2012, 'hour' => 0, 'minute' => 0),
'autoresponder_end_date' => array('day' => 20,'month' => 7, 'year' => 2012, 'hour' => 0, 'minute' => 0),
'autoresponder_text' => 'whatever the text is for out of office',
</snip>
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to globiws For This Useful Post:
agentmoller001 (2nd August 2012)
  #4  
Old 2nd August 2012, 17:00
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
 
Default

I've updated the api example files in svn.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
agentmoller001 (2nd August 2012)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How cai remove amavis from postfix ? gabrix Server Operation 16 2nd October 2012 09:58
Email being accepted but not delivered punto Installation/Configuration 8 25th May 2011 00:13
sneaking suspicion my postfix config has gone awry mjbarfoot Installation/Configuration 7 24th August 2010 12:23
CentoS doesn't send the emails vaio1 Installation/Configuration 18 5th November 2008 17:51
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47


All times are GMT +2. The time now is 04:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.