Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 1st August 2012, 11:00
xfxchilde xfxchilde is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 15
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS records not saving correctly.

Everytime i make a dns record it puts peroids after the domain and replaces @ with peroids. and its making the dns records invalid. This is a fresh install.
Also have a new issue. I can dig locally but if i try to dig on an external server i get servefails. This is a dedicated live front facing ip. There isnt any ports being blocked at all.

Also did an external port scan and returned this.

XXX.XXX.XXX.XX5 is responding on port 53 (domain).

Last edited by xfxchilde; 1st August 2012 at 11:25.
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sarg issue while generating reports for squid mail4vij Server Operation 3 31st December 2009 13:12
Ubuntu Server, ISPConfig, Domain name, and problems NYCSavage Server Operation 5 27th November 2009 17:45
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 17:25
Unable send receive emails vassilis3 Installation/Configuration 15 19th May 2007 14:34
No SPF record. beryl Installation/Configuration 6 17th May 2007 19:52


All times are GMT +2. The time now is 18:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.