Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 2nd June 2006, 01:01
adamluz adamluz is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Burbank, California
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via AIM to adamluz Send a message via MSN to adamluz
Default BIND broke

Hello, I had a problem with bind telling me it couldn't find the files after I tried to mess with webmin. After i search through this forum i tried uninstalling bind fully and reinstalling it not touching it with webmin. Seems like ispconfig won't work with the dns though. It can't start bind. What is the default Zonefiles Dir.:

any other helpful hints?
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BIND as a slave for MyDNS master MooktaKiNG General 26 3rd July 2010 22:55
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
ISPConfig & Bind chroot not starting awd.pt Installation/Configuration 2 29th January 2008 10:28
do i need bind? guybrush Installation/Configuration 17 31st May 2006 12:33
Bind-Chroot-Howto (Debian) spaz HOWTO-Related Questions 5 9th March 2006 14:50


All times are GMT +2. The time now is 20:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.