Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 27th July 2012, 22:46
petergus petergus is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default subdomains

Im trying to set up subdomains to act a separate site (get their own dir in var/www)

i've added a new site and set the hostname to the sub domain name, and everything else as normal (no co-domain)

the directories did show up in var/www but the sub domain dont go anywhere, dont work.

did i miss something? i did search the docs and forum, only found something about forwarding co-domains but i need the sub domains to have their own 'user' and be outside of the main domains user dir.

maybe it needs more then 24 hours to populate, not sure why though...

thanks!
Reply With Quote
Sponsored Links
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
all subdomains work except www jasondavis87 Installation/Configuration 4 12th July 2011 13:34
ISPConfig 3 - Add Subdomains Barbaros.Oezdemir General 3 6th August 2009 18:24
SSL for multiple subdomains chillifire Installation/Configuration 12 16th April 2008 11:01
customer's subdomains t-mug Installation/Configuration 5 16th August 2007 14:22
domains, subdomains, webspace, bandwidth.. TheRudy General 17 19th February 2007 18:31


All times are GMT +2. The time now is 19:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.